Beauty kezelések

Filozófiánk a természet erejét követi, ebben nyújt segítséget az egyedülálló, kiváló minőségű, nemzetközileg is elismert aroma és szépségterapeuta Adrienne Feller nevéhez fűződő magyar termékcsalád, amit azon Vendégeinknek ajánljuk, akik szeretik a természetes alapanyagú és minőségű termékeket.

SzolgáltatásIdőtartamÁr
Hungarian Spring kezelési program
A program termálvíz és a napsütötte szőlő megújító erejét használja. A kezelés során a HUNGARIAN SPRING termékcsalád különleges és az exkluzív hatóanyagai élettel és energiával töltik fel a bőrt. A kezelés célja: a sejtmegújítás, mélyrétegű hidratálás, ránctalanítás, extra hatóanyag-bevitel, relaxáció.
80 perc 26 500 Ft
Vitalenne kezelési program
Érett bőr kezelésére. A balzsamos szuhar-és a fehér mirtuszkivonat stimulálja a sejtek regenerálódását és serkenti a kollagén termelést. A hatóanyagban gazdag fitoesszenciák és ásványi anygban dús virágvizes agyagmaszk védelmezően és táplálóan hatnak a bőrre. Az eredmény: friss, ragyógó és üde arcbőr.
80 perc 27 500 Ft
Harmonenne kezelés program
A program különleges és egyénre szabott, amely fényt ad a bőrnek és erőt a léleknek. A Nap erejét hordozó narancsvirág- és a szantálkivonat segíti a sejtek megújulását, és serkenti a bőr természetes, egészséges működését. Minden bőr számára ajánlott kezelési program.
60 perc 25 800 Ft
Mini lifting kezelés
Intenzív hatóanyag-bevitel a feszes és egészséges arcbőrért. A program erőteljes hatású bőrfeszesítő program, amely rövidsége ellenére is hatékony és látványos eredményt nyújt. Az intenzív hatóanyagbevitel, a bőrfeszesítés és a face-lifting a lélek harmonizálását is elősegíti.
50 perc 22 300 Ft
Pour homme mini arckezelés
Ellazulás, felfrissülés férfiaknak! A férfibőr számára is fontos a gondoskodás, az ápolás. A kezelésben alkalmazott természetes hatóanyagok új lendületet adnak a fáradt bőrnek és léleknek. Tonizálják, hidratálják, táplálják a bőrt, a mélytisztító összetevők segítik a sejtek megújulását és regenerációját. A kezelés relaxációs élményt is kínál.
40 perc 19 900 Ft
Adrienne Feller szemkörnyékápolás
A tiszta, átható tekintetért! A szemek körüli terület masszázsa felpezsdíti ezt az igen érzékeny területet. A maszk segít megpihenni, és kisimítja a ráncokat.
30 perc 12 850 Ft
Klasszikus arcmasszázs 16 éves kortól
Csökkenti a feszültséget, nyugtató, kellemesen relaxáló hatással bír. Az arcizmok átdolgozása által emellett segít a szövetek rugalmasságának, feszességének megtartásában is. Javítja az izmok tápanyag- és oxigénellátását, gyorsítja a kötőszövet élettani folyamatait, fokozza a sejtek, rostok képződését, ezáltal lassítja az öregedést.
25 perc 10 900 Ft
Mélytisztító kezelés
Normál vagy kombinált bőrű Vendégeinknek ajánljuk. A kezelés lényege, hogy a bőr megtisztuljon az elhalt hámsejtektől. Serkenti a sejtek megújulását, melynek hatására javul az oxigén ellátás. A kezelést a HARMONENNE arckezelési programmal kombináljuk, ezáltal és egyénre szabott kezelés, amely fényt ad a bőrnek és erőt a léleknek.
90 perc 26 300 Ft

Dekorációs kezelések hölgyeknek

SzolgáltatásÁr
Szempilla festés 6 600 Ft
Szemdöldök festés 7 500 Ft
Szemöldök szedés 6 000 Ft

Gyanta hölgyeknek

SzolgáltatásÁr
Bajusz 6 100 Ft
Hónalj 6 400 Ft
Klasszikus bikini 7 900 Ft
Láb térdig 7 100 Ft
Láb végig 8 200 Ft
Kar 6 200 Ft

Időpontfoglalás, információ

Foglaljon időpontot minden nap 09:00 - 18:00 óra között a spa@siriushotel.hu e-mail címen
vagy a +36 20 477 0519 telefonszámon, és adja át magát egy feltöltő kezelésnek, masszázsnak!

Előjegyzését max. 4 órával a kezelés előtt mondhatja le költségmentesen. Ellenkező esetben a kezelés árának 100%-a kerül felszámolásra.