Gasztronómia

Az ízek és fények harmóniájában

A Balaton partján szállodánkban a kulináris élvezetek mellé kivételes környezet is párosul. SunRise éttermünk az épület keleti felén helyezkedik el, így Vendégeink minden nap a napfelkeltében gyönyörködve fogyaszthatják el bőséges választékú reggelijüket, illetve zárhatják napjuk ínycsiklandozó svédasztalos vacsora mellett a Balatoni horizont társaságában. Félpanziós ellátásunk mellett napközben a’la carte étlapunk, mely a Fine Bistro vonalat képviseli, kápráztatja el különleges ízvilágot kedvelő Vendégeinket.

Capella bárunkban különböző testes, zamatos bor, illetve frissítő koktélkínálattal várjuk Vendégeinket.

Sunrise étterem

könnyed elegancia – balatoni panoráma – fine bistro

  • Reggeli:
    • Hétfő - Vasárnap: 07:00 - 10:00
  • Ebéd:
    • Hétfő - Vasárnap: 12:00 - 15:00
  • Vacsora:
    • Hétfő - Vasárnap: 18:00 - 21:00
Étlap megtekintése

Bárok

Capella bár

Hétfő - vasárnap: 10:00-24:00

Kávé különlegességek – pezsdítő koktélok – testes és zamatos borok

Wave bár

Hétfő - vasárnap: 10:00-20:00

Egészséges frissítők – könnyed falatok - desszertválogatás

Étlap megtekintése

„Éttermünk A'la carte kínálata a francia konyha klasszikus hagyományaira építkezik, amit modern konyhatechnológiával és a magyar konyha klasszikus stílusjegyeivel keverünk meg, így létrehozva egy olyan tökéletes kompozíciót, amely egyben követi a tradíciókat és törekszik hagyományok megőrzésére is.

Számunkra fontos a regionalitás és a fenntartható konyha vezetése ezáltal az alapanyagokon óriási hangsúly van, mind a minőség tekintetében mind pedig a környékbeli kistermelők támogatását is szem előtt tartva igyekszünk kitűnő és az adott ételhez megfelelő hozzávalókat használni ennek tükrében. Szeretnénk a már jól ismert klasszikus magyar fogásokat egy átgondolt modern verzióban prezentálni ezzel karöltve pedig szívesen kalandozunk a nemzetközi konyha varázslatos világába is.”

Góczán Dávid
executive chef